Câteva tipuri de diagrame

BPMN [Business Process Model and Notation] – Metodă standardizată de creare a diagramelor care vă permite să creați și să partajați diagrame ușor de înțeles. Aceste diagrame pot modela vizual pașii unui proces de afaceri de început până la sfârșit.

Brainstorming Diagram – diagramă folosită pentru a schematiza împreună idei asociate, cuvinte, imagini şi concepte..

DFD [Data Flow Diagram] –  flux de date într-un sistem de informaţii; descrie procesele care sunt implicate într-un sistem pentru a transfera date de la intrare la stocarea fişierelor şi generarea de rapoarte..

GANTT Chart este un instrument folosit în planificarea proiectelor, evenimentelor și a muncii, în general. Urmărește etapele desfășurării unui proiect în funcție de durata acestora..

UML [Unified Modeling Language] – modalitate prin care puteți vizualiza comportamentul și structura unui sistem sau proces. UML ajută la prezentarea posibilelor erori din structurile aplicațiilor, comportamentele sistemelor și alte procese de afaceri..

Workflow Diagram – machetă vizuală a unui proces, proiect sau job, sub forma unui grafic, structurând facil paşii unui proces de afaceri..